Дуже смачний суп! Гуляшем також прийнято називати м'ясо в підливі. Але це - саме суп. Густий, наваристий, з багатим смаком і ароматом.
Звичайно, цибулю можна обсмажити на олії, замість яловичини використовувати будь-яке м'ясо, але це буде інший рецепт і інший смак.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Угорський суп Гуляш. Інгредієнти
700 г філе яловичини
100 г сала (свіжого)
700 г картоплі
300 г помідорів
250 г болгарського перцю
200 г цибулі
2-3 зубчики часнику
1 ст.л. меленої паприки
1 ч.л. кмину
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Сало нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 3 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 5 Помідори нарізати кубиками.
Крок 6 Часник дрібно нарізати.
Крок 7 Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Крок 8 У каструлю (бажано з товстим дном) покласти сало.
Крок 9 Витопити з сала весь жир.
Крок 10 Шкварки вийняти і викинути.
Крок 11 У каструлю додати цибулю.
Крок 12 Обсмажити.
Крок 13 Додати паприку.
Перемішати.
Крок 14 Додати кмин.
Перемішати.
Крок 15 Гасити 1-2 хвилини.
Крок 16 Додати м'ясо.
Крок 17 Загасити 5-7 хвилин.
Посолити, поперчити.
Крок 18 Налити воду так, щоб вона покривала м'ясо.
Крок 19 Накрити кришкою.
Гасити протягом 1.5 годин (при необхідності воду підливати).
Крок 20 Додати картоплю.
Крок 21 Залити 2-2.5 літрами води.
Довести до кипіння.
Крок 22 Додати перець.
Варити 5-7 хвилин.
Крок 23 Додати помідори.
Крок 24 І часник.
Варити до готовності картоплі.
Якщо необхідно, посолити.
Крок 25
Смачного!
Звичайно, цибулю можна обсмажити на олії, замість яловичини використовувати будь-яке м'ясо, але це буде інший рецепт і інший смак.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Угорський суп Гуляш. Інгредієнти
700 г філе яловичини
100 г сала (свіжого)
700 г картоплі
300 г помідорів
250 г болгарського перцю
200 г цибулі
2-3 зубчики часнику
1 ст.л. меленої паприки
1 ч.л. кмину
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Сало нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 3 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 5 Помідори нарізати кубиками.
Крок 6 Часник дрібно нарізати.
Крок 7 Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Крок 8 У каструлю (бажано з товстим дном) покласти сало.
Крок 9 Витопити з сала весь жир.
Крок 10 Шкварки вийняти і викинути.
Крок 11 У каструлю додати цибулю.
Крок 12 Обсмажити.
Крок 13 Додати паприку.
Перемішати.
Крок 14 Додати кмин.
Перемішати.
Крок 15 Гасити 1-2 хвилини.
Крок 16 Додати м'ясо.
Крок 17 Загасити 5-7 хвилин.
Посолити, поперчити.
Крок 18 Налити воду так, щоб вона покривала м'ясо.
Крок 19 Накрити кришкою.
Гасити протягом 1.5 годин (при необхідності воду підливати).
Крок 20 Додати картоплю.
Крок 21 Залити 2-2.5 літрами води.
Довести до кипіння.
Крок 22 Додати перець.
Варити 5-7 хвилин.
Крок 23 Додати помідори.
Крок 24 І часник.
Варити до готовності картоплі.
Якщо необхідно, посолити.
Крок 25
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий