Розсольник - дуже популярне перше блюдо.
Рецептів розсольнику великої безліч, і у кожної господині він свій.
Хтось готує його з рисом, хтось додає томати і т.д. і т.п.
Я пропоную рецепт, який дуже любимо в нашій сім'ї.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Розсольник. Інгредієнти
500 г яловичини
100 г перлової крупи
500 г картоплі
200 г солоних огірків
200 мл огіркового розсолу
150 г цибулі
150 г моркви
лавровий лист
сіль
перець
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Залити водою, варити 1 годину.
Крок 3 Потім додати промиту перловку, варити 30-40 хвилин.
Крок 4 Картоплю почистити, нарізати брусочками або кубиками.
Крок 5 Додати картоплю в бульйон з перловкою, варити 10 хвилин.
Крок 6 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 7 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 8 Огірки нарізати соломкою.
Крок 9 Огірки згасити, додавши трохи бульйону.
Крок 10 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 11 Додати моркву, обсмажити.
Крок 12 У киплячий бульйон додати огірки.
Крок 13 Слідом додати цибулю і моркву.
Крок 14 Також додати огірковий розсіл, лавровий лист, поперчити.
Якщо необхідно, посолити, варити ще 5 хвилин.
Крок 15 Готовий розсольник посипати зеленню.
Смачного!
Рецептів розсольнику великої безліч, і у кожної господині він свій.
Хтось готує його з рисом, хтось додає томати і т.д. і т.п.
Я пропоную рецепт, який дуже любимо в нашій сім'ї.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Розсольник. Інгредієнти
500 г яловичини
100 г перлової крупи
500 г картоплі
200 г солоних огірків
200 мл огіркового розсолу
150 г цибулі
150 г моркви
лавровий лист
сіль
перець
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Залити водою, варити 1 годину.
Крок 3 Потім додати промиту перловку, варити 30-40 хвилин.
Крок 4 Картоплю почистити, нарізати брусочками або кубиками.
Крок 5 Додати картоплю в бульйон з перловкою, варити 10 хвилин.
Крок 6 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 7 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 8 Огірки нарізати соломкою.
Крок 9 Огірки згасити, додавши трохи бульйону.
Крок 10 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 11 Додати моркву, обсмажити.
Крок 12 У киплячий бульйон додати огірки.
Крок 13 Слідом додати цибулю і моркву.
Крок 14 Також додати огірковий розсіл, лавровий лист, поперчити.
Якщо необхідно, посолити, варити ще 5 хвилин.
Крок 15 Готовий розсольник посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий