Дуже смачний, корисний, яскравий суп.
Брокколі і шпинат можна використовувати як свіжі, так і заморожені.
Кунжут в фрикадельках надає цікавий смак і аромат.
Замість шпинату можна використовувати щавель, але смак буде зовсім іншим.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з фрикадельками і шпинатом. Інгредієнти
500 г фаршу
2 ст.л. кунжуту
700 г картоплі
200 г брокколі
200 г болгарського перцю
100 г шпинату
150 г моркви
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 4 Брокколі нарізати або розібрати на суцвіття.
Крок 5 Шпинат нарізати.
Крок 6 Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Крок 7 У фарш додати кунжут, перемішати.
Крок 8 Зліпити фрикадельки.
Крок 9 У каструлі, на рослинній олії, обсмажити цибулю.
Крок 10 Додати моркву, обсмажити.
Крок 11 Додати перець, перемішати.
Крок 12 Залити водою.
Довести до кипіння.
Крок 13 Додати картоплю.
Довести до кипіння.
Крок 14 Додати фрикадельки, посолити, поперчити.
Варити 10 хвилин.
Крок 15 Додати брокколі, варити 7-10 хвилин.
Крок 16 Додати шпинат, перемішати, прибрати з вогню.
Смачного!
Брокколі і шпинат можна використовувати як свіжі, так і заморожені.
Кунжут в фрикадельках надає цікавий смак і аромат.
Замість шпинату можна використовувати щавель, але смак буде зовсім іншим.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з фрикадельками і шпинатом. Інгредієнти
500 г фаршу
2 ст.л. кунжуту
700 г картоплі
200 г брокколі
200 г болгарського перцю
100 г шпинату
150 г моркви
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 4 Брокколі нарізати або розібрати на суцвіття.
Крок 5 Шпинат нарізати.
Крок 6 Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Крок 7 У фарш додати кунжут, перемішати.
Крок 8 Зліпити фрикадельки.
Крок 9 У каструлі, на рослинній олії, обсмажити цибулю.
Крок 10 Додати моркву, обсмажити.
Крок 11 Додати перець, перемішати.
Крок 12 Залити водою.
Довести до кипіння.
Крок 13 Додати картоплю.
Довести до кипіння.
Крок 14 Додати фрикадельки, посолити, поперчити.
Варити 10 хвилин.
Крок 15 Додати брокколі, варити 7-10 хвилин.
Крок 16 Додати шпинат, перемішати, прибрати з вогню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий