Легкий, корисний суп.
Замість індички можна використовувати куряче філе або нежирну свинину.
Замість пшона можна використовувати іншу крупу, але тоді це буде зовсім інший рецепт.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з індичкою і пшоном. Інгредієнти
700 г філе індички
200 г пшона
800 г картоплі
200 г цибулі
200 г моркви
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 У каструлі, на рослинній олії, обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати моркву, обсмажити.
Крок 6 Додати м'ясо, злегка обсмажити.
Крок 7 Залити водою, посолити, поперчити, варити близько 20-25 хвилин.
Крок 8 Пшоно промити в гарячій воді (для того, щоб воно не гірчило).
Крок 9 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 10 У каструлю з м'ясом додати пшоно.
Крок 11 Слідом додати картоплю.
Якщо необхідно, посолити.
Варити близько 20-25 хвилин.
Крок 12
Смачного!
Замість індички можна використовувати куряче філе або нежирну свинину.
Замість пшона можна використовувати іншу крупу, але тоді це буде зовсім інший рецепт.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з індичкою і пшоном. Інгредієнти
700 г філе індички
200 г пшона
800 г картоплі
200 г цибулі
200 г моркви
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 У каструлі, на рослинній олії, обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати моркву, обсмажити.
Крок 6 Додати м'ясо, злегка обсмажити.
Крок 7 Залити водою, посолити, поперчити, варити близько 20-25 хвилин.
Крок 8 Пшоно промити в гарячій воді (для того, щоб воно не гірчило).
Крок 9 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 10 У каструлю з м'ясом додати пшоно.
Крок 11 Слідом додати картоплю.
Якщо необхідно, посолити.
Варити близько 20-25 хвилин.
Крок 12
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий