Після застіль іноді залишається багато нарізок - ковбас, м'ясних копченостей і т.д.
Щоб вони не пропадали, приготуйте солянку.
Або можна купити по 100 грам різних делікатесів.
Ситний, з легкою кислинкою суп.
Не забудьте при подачі покласти в кожну тарілку часточку лимона.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Солянка м'ясна. Інгредієнти
700 г яловичини
6-10 видів різних м'ясних делікатесів загальною вагою близько 1 кг
150 г моркви
150 г цибулі
200 г солоних або маринованих огірків
5 ст.л. томатної пасти
3 ст.л. каперсів
чорний перець
3-4 лаврових листки
рослинне масло
лимон
зелень
маслини за смаком
Приготування
Крок 1 Яловичину залити водою, варити 1.5 години (на середньому вогні, під кришкою, накип знімати).
Крок 2 Потім м'ясо вийняти, остудити, нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Цибулю дрібно покришити.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Огірки нарізати кубиками або соломкою.
Крок 6 М'ясні делікатеси (я використовувала сервелат, окіст, балик, карбонад, шийку, пастрамі, мисливські ковбаски) нарізати соломкою або кубиками.
Крок 7 Делікатеси злегка обсмажити на олії.
Крок 8 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 10 Додати огірки, смажити 2-3 хвилини.
Крок 11 Додати томатну пасту, тушкувати 5-7 хвилин, на невеликому вогні.
Якщо томатна паста надто густа, можна додати трохи води.
Крок 12 У киплячий бульйон додати делікатеси.
Крок 13 Слідом додати яловичину. Варити 5-7 хвилин.
Крок 14 Потім додати каперси.
Крок 15 Слідом додати обсмажені цибулю, моркву, огірки.
Крок 16 Слідом додати 0.5 склянки огіркового розсолу або розсіл з-під маслин. Варити ще 5-7 хвилин.
Крок 17 Після цього додати лавровий лист, перець, зелень.
Якщо необхідно, посолити. Дати настоятися під кришкою 15-20 хвилин, прибрати лавровий лист.
Розлити по тарілках, в кожну тарілку покласти кружок лимона й цілі або нарізані маслини.
Смачного!
Щоб вони не пропадали, приготуйте солянку.
Або можна купити по 100 грам різних делікатесів.
Ситний, з легкою кислинкою суп.
Не забудьте при подачі покласти в кожну тарілку часточку лимона.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Солянка м'ясна. Інгредієнти
700 г яловичини
6-10 видів різних м'ясних делікатесів загальною вагою близько 1 кг
150 г моркви
150 г цибулі
200 г солоних або маринованих огірків
5 ст.л. томатної пасти
3 ст.л. каперсів
чорний перець
3-4 лаврових листки
рослинне масло
лимон
зелень
маслини за смаком
Приготування
Крок 1 Яловичину залити водою, варити 1.5 години (на середньому вогні, під кришкою, накип знімати).
Крок 2 Потім м'ясо вийняти, остудити, нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Цибулю дрібно покришити.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Огірки нарізати кубиками або соломкою.
Крок 6 М'ясні делікатеси (я використовувала сервелат, окіст, балик, карбонад, шийку, пастрамі, мисливські ковбаски) нарізати соломкою або кубиками.
Крок 7 Делікатеси злегка обсмажити на олії.
Крок 8 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 10 Додати огірки, смажити 2-3 хвилини.
Крок 11 Додати томатну пасту, тушкувати 5-7 хвилин, на невеликому вогні.
Якщо томатна паста надто густа, можна додати трохи води.
Крок 12 У киплячий бульйон додати делікатеси.
Крок 13 Слідом додати яловичину. Варити 5-7 хвилин.
Крок 14 Потім додати каперси.
Крок 15 Слідом додати обсмажені цибулю, моркву, огірки.
Крок 16 Слідом додати 0.5 склянки огіркового розсолу або розсіл з-під маслин. Варити ще 5-7 хвилин.
Крок 17 Після цього додати лавровий лист, перець, зелень.
Якщо необхідно, посолити. Дати настоятися під кришкою 15-20 хвилин, прибрати лавровий лист.
Розлити по тарілках, в кожну тарілку покласти кружок лимона й цілі або нарізані маслини.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий