Цей суп не тільки дуже смачний, але і корисний.
За бажанням, в нього можна додати будь-які овочі. Нам подобається саме цей варіант.
Кількість інгредієнтів вказано на 5 літрову каструлю.
Інгредієнти
Суп з гарбузом Барви осені. Інгредієнти
500 г філе яловичини
500 г гарбуза (почищеним)
600 г картоплі
200 г стебел селери
150 г моркви
лук порей або 150 г ріпчастої цибулі
чебрець (за бажанням)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Лук порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати моркву, обсмажити.
Крок 6 Додати м'ясо, накрити кришкою.
Гасити протягом 35-40 хвилин (якщо необхідно, додати трохи води).
Крок 7 Гарбуз нарізати невеликими шматочками.
Крок 8 Селера дрібно нарізати.
Крок 9 Картоплю нарізати кубиками.
Крок 10 До м'яса додати картоплю.
Крок 11 Слідом додати гарбуз.
Крок 12 Додати селеру.
Крок 13 Залити 2-2.5 л води, посолити, поперчити.
Варити до готовності картоплі (близько 15 хвилин).
Крок 14 За 5 хвилин до готовності додати 5-6 гілочок чебрецю (або будь-зелені, за смаком).
Крок 15
Смачного!
За бажанням, в нього можна додати будь-які овочі. Нам подобається саме цей варіант.
Кількість інгредієнтів вказано на 5 літрову каструлю.
Інгредієнти
Суп з гарбузом Барви осені. Інгредієнти
500 г філе яловичини
500 г гарбуза (почищеним)
600 г картоплі
200 г стебел селери
150 г моркви
лук порей або 150 г ріпчастої цибулі
чебрець (за бажанням)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Лук порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати моркву, обсмажити.
Крок 6 Додати м'ясо, накрити кришкою.
Гасити протягом 35-40 хвилин (якщо необхідно, додати трохи води).
Крок 7 Гарбуз нарізати невеликими шматочками.
Крок 8 Селера дрібно нарізати.
Крок 9 Картоплю нарізати кубиками.
Крок 10 До м'яса додати картоплю.
Крок 11 Слідом додати гарбуз.
Крок 12 Додати селеру.
Крок 13 Залити 2-2.5 л води, посолити, поперчити.
Варити до готовності картоплі (близько 15 хвилин).
Крок 14 За 5 хвилин до готовності додати 5-6 гілочок чебрецю (або будь-зелені, за смаком).
Крок 15
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий