Інгредієнти
Вершковий суп з сьомгою. Інгредієнти
300 г філе свіжої сьомги або форелі
500 г картоплі
300 г помідорів
лук порей або ріпчаста (1 цибулина)
150 г моркви
500 мл вершків (10-20%)
сіль
рослинне масло
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 3 Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками або брусочками.
Крок 4 Сьомгу нарізати невеликими шматочками.
Крок 5 Помідори очистити від шкірки (щоб шкірка знялася легше, можна помідори опустити на кілька секунд в окріп), нарізати кубиками.
Крок 6 У каструлі (я використовувала трилітрову каструлю), на рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати моркву, обсмажити.
Крок 8 Додати помідори, злегка обсмажити.
Крок 9 Потім налити 1 літр води, довести до кипіння.
Крок 10 Коли вода закипить, додати картоплю, трохи посолити, варити 5-7 хвилин.
Крок 11 Потім додати сьомгу.
Крок 12 Слідом влити вершки.
Варити до готовності картоплі (3-5 хвилин).
Якщо необхідно, досолити за смаком.
Крок 13 Готовий суп посипати зеленню.
Смачного!
Вершковий суп з сьомгою. Інгредієнти
300 г філе свіжої сьомги або форелі
500 г картоплі
300 г помідорів
лук порей або ріпчаста (1 цибулина)
150 г моркви
500 мл вершків (10-20%)
сіль
рослинне масло
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 3 Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками або брусочками.
Крок 4 Сьомгу нарізати невеликими шматочками.
Крок 5 Помідори очистити від шкірки (щоб шкірка знялася легше, можна помідори опустити на кілька секунд в окріп), нарізати кубиками.
Крок 6 У каструлі (я використовувала трилітрову каструлю), на рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати моркву, обсмажити.
Крок 8 Додати помідори, злегка обсмажити.
Крок 9 Потім налити 1 літр води, довести до кипіння.
Крок 10 Коли вода закипить, додати картоплю, трохи посолити, варити 5-7 хвилин.
Крок 11 Потім додати сьомгу.
Крок 12 Слідом влити вершки.
Варити до готовності картоплі (3-5 хвилин).
Якщо необхідно, досолити за смаком.
Крок 13 Готовий суп посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий