Окрошка, мабуть, найпопулярніша страва в літню спеку.
Освіжаюче, холодне, але в той же час, ситне блюдо.
Замість квасу можна додавати кефір. Також, можна при подачі покласти в тарілки ложечку хрону.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 10 порцій.
Інгредієнти
Окрошка. Інгредієнти
1-1.5 л квасу
500 г картоплі
300 г ковбаси
3 яйця
200 г редиски
300 г огірків
зелень за смаком
сметана
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Картоплю відварити до готовності.
Крок 2 Остудити, почистити.
Нарізати кубиками.
Крок 3 Ковбасу нарізати кубиками.
Крок 4 Яйця нарізати кубиками.
Крок 5 Редис тонко нарізати.
Крок 6 Огірки нарізати кубиками.
Крок 7 Зелень дрібно нарізати.
Крок 8 Змішати картоплю, ковбасу, яйця, редис, огірки.
Посолити, поперчити.
Крок 9 Викласти в тарілки.
Крок 10 Залити квасом, посипати зеленню.
Подавати зі сметаною.
Смачного!
Освіжаюче, холодне, але в той же час, ситне блюдо.
Замість квасу можна додавати кефір. Також, можна при подачі покласти в тарілки ложечку хрону.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 10 порцій.
Інгредієнти
Окрошка. Інгредієнти
1-1.5 л квасу
500 г картоплі
300 г ковбаси
3 яйця
200 г редиски
300 г огірків
зелень за смаком
сметана
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Картоплю відварити до готовності.
Крок 2 Остудити, почистити.
Нарізати кубиками.
Крок 3 Ковбасу нарізати кубиками.
Крок 4 Яйця нарізати кубиками.
Крок 5 Редис тонко нарізати.
Крок 6 Огірки нарізати кубиками.
Крок 7 Зелень дрібно нарізати.
Крок 8 Змішати картоплю, ковбасу, яйця, редис, огірки.
Посолити, поперчити.
Крок 9 Викласти в тарілки.
Крок 10 Залити квасом, посипати зеленню.
Подавати зі сметаною.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий