Замість індички можна використовувати куряче філе.
Квасоля підійде будь-яка, червона, біла, чорна і т.д.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з індичкою і квасолею. Інгредієнти
500 г філе індички (або курки)
200 г квасолі
700 г картоплі
450 мл помідорів у власному соку (або свіжих)
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Квасолю замочити в холодній воді на 3-4 години.
Крок 2 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Залити водою, посолити, довести до кипіння.
Крок 4 У киплячий бульйон додати квасолю, варити майже до готовності квасолі (приблизно 30-40 хвилин).
Крок 5 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 6 З помідорів зняти шкірку, потовкти.
Крок 7 Після того, як квасоля буде майже готова, додати картоплю, варити 5 хвилин.
Крок 8 Додати помідори, варити до готовності картоплі. Якщо необхідно, посолити, поперчити.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Квасоля підійде будь-яка, червона, біла, чорна і т.д.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з індичкою і квасолею. Інгредієнти
500 г філе індички (або курки)
200 г квасолі
700 г картоплі
450 мл помідорів у власному соку (або свіжих)
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Квасолю замочити в холодній воді на 3-4 години.
Крок 2 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Залити водою, посолити, довести до кипіння.
Крок 4 У киплячий бульйон додати квасолю, варити майже до готовності квасолі (приблизно 30-40 хвилин).
Крок 5 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 6 З помідорів зняти шкірку, потовкти.
Крок 7 Після того, як квасоля буде майже готова, додати картоплю, варити 5 хвилин.
Крок 8 Додати помідори, варити до готовності картоплі. Якщо необхідно, посолити, поперчити.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий