Ситний, зігріваючий, дуже смачний зимовий суп. Хоча, звичайно, готувати його можна в будь-який час року.
Замість нуту можна використовувати сочевицю або горох (горох треба попередньо замочити у воді на 6-8 годин).
Замість баранини можна використовувати яловичину, але я раджу використовувати саме баранину.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з нутом і бараниною. Інгредієнти
800 г баранини
200 г нуту
250 г помідорів
800 г картоплі
150 г цибулі
3 ст.л. томатного соусу або пасти
5-7 гілочок чебрецю (або будь зелені за смаком)
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Нут замочити у воді на 4-5 годин.
Крок 2 Баранину відварити протягом 30 хвилин.
Крок 3 Додати нут, варити протягом 1 години.
Крок 4 М'ясо вийняти, нарізати невеликими шматочками.
Повернути в бульйон.
Крок 5 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 6 Помідори дрібно нарізати.
Крок 7 Картоплю почистити, нарізати брусочками або кубиками.
Крок 8 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати помідори, обсмажити.
Крок 10 Додати томатний соус.
Крок 11 Перемішати, гасити 1-2 хвилини.
Крок 12 У бульйон додати картоплю.
Посолити, поперчити.
Варити 5-7 хвилин.
Крок 13 Додати цибулю з томатами.
Варити до готовності картоплі.
Якщо необхідно, посолити.
Крок 14 Додати чебрець, закрити кришкою.
Дати настоятися протягом 30 хвилин.
Крок 15
Смачного!
Замість нуту можна використовувати сочевицю або горох (горох треба попередньо замочити у воді на 6-8 годин).
Замість баранини можна використовувати яловичину, але я раджу використовувати саме баранину.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з нутом і бараниною. Інгредієнти
800 г баранини
200 г нуту
250 г помідорів
800 г картоплі
150 г цибулі
3 ст.л. томатного соусу або пасти
5-7 гілочок чебрецю (або будь зелені за смаком)
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Нут замочити у воді на 4-5 годин.
Крок 2 Баранину відварити протягом 30 хвилин.
Крок 3 Додати нут, варити протягом 1 години.
Крок 4 М'ясо вийняти, нарізати невеликими шматочками.
Повернути в бульйон.
Крок 5 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 6 Помідори дрібно нарізати.
Крок 7 Картоплю почистити, нарізати брусочками або кубиками.
Крок 8 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати помідори, обсмажити.
Крок 10 Додати томатний соус.
Крок 11 Перемішати, гасити 1-2 хвилини.
Крок 12 У бульйон додати картоплю.
Посолити, поперчити.
Варити 5-7 хвилин.
Крок 13 Додати цибулю з томатами.
Варити до готовності картоплі.
Якщо необхідно, посолити.
Крок 14 Додати чебрець, закрити кришкою.
Дати настоятися протягом 30 хвилин.
Крок 15
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий