Сочевицю можна використовувати як помаранчеву, так і зелену.
Смак у супу схожий на гороховий, але набагато ніжніше, та й готується сочевиця набагато швидше гороху.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Суп з сочевицею, беконом і сухариками. Інгредієнти
200 г сочевиці
200 г бекону
200 г цибулі
хліб для сухариків
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 У каструлю налити 2 літри води, довести до кипіння.
У киплячу воду додати промиту сочевицю.
Варити до готовності (стільки, скільки зазначено на пакеті з сочевицею).
Крок 2 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 3 Бекон нарізати невеликими смужками.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати бекон, добре обсмажити.
Крок 6 У каструлю з сочевицею додати бекон, посолити, поперчити за смаком.
Крок 7 Хліб нарізати кубиками.
Крок 8 Обсмажити на олії до золотистого кольору.
Готовий суп розлити по тарілках, додати сухарики, посипати зеленню.
Смачного!
Смак у супу схожий на гороховий, але набагато ніжніше, та й готується сочевиця набагато швидше гороху.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Суп з сочевицею, беконом і сухариками. Інгредієнти
200 г сочевиці
200 г бекону
200 г цибулі
хліб для сухариків
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 У каструлю налити 2 літри води, довести до кипіння.
У киплячу воду додати промиту сочевицю.
Варити до готовності (стільки, скільки зазначено на пакеті з сочевицею).
Крок 2 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 3 Бекон нарізати невеликими смужками.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати бекон, добре обсмажити.
Крок 6 У каструлю з сочевицею додати бекон, посолити, поперчити за смаком.
Крок 7 Хліб нарізати кубиками.
Крок 8 Обсмажити на олії до золотистого кольору.
Готовий суп розлити по тарілках, додати сухарики, посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий