Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Вуха. Інгредієнти
1 кг риби (будь-який, у мене судак)
800 г картоплі
150 г моркви
150 г цибулі
корінь петрушки або селери (за бажанням)
перець горошком (5-7 штук)
лавровий лист (3-4 штуки)
сіль
перець
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 Рибу почистити.
Риб'ячі голови і хвости залити водою, варити 25-30 хвилин.
Потім їх вийняти (вони нам більше не знадобляться), бульйон при бажанні процідити.
Крок 2 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Картоплю нарізати кубиками або брусочками.
Крок 6 У киплячий бульйон додати картоплю, посолити, поперчити.
Крок 7 Коли картопля закипить, додати рибу.
Варити 15 хвилин.
Крок 8 Додати моркву.
Крок 9 Слідом додати цибулю (можна цибулю і моркву попередньо обсмажити).
Варити 5-7 хвилин.
Крок 10 Додати лавровий лист, корінь петрушки (або селери), перець горошком.
Дати настоятися 25-30 хвилин.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Інгредієнти
Вуха. Інгредієнти
1 кг риби (будь-який, у мене судак)
800 г картоплі
150 г моркви
150 г цибулі
корінь петрушки або селери (за бажанням)
перець горошком (5-7 штук)
лавровий лист (3-4 штуки)
сіль
перець
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 Рибу почистити.
Риб'ячі голови і хвости залити водою, варити 25-30 хвилин.
Потім їх вийняти (вони нам більше не знадобляться), бульйон при бажанні процідити.
Крок 2 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Картоплю нарізати кубиками або брусочками.
Крок 6 У киплячий бульйон додати картоплю, посолити, поперчити.
Крок 7 Коли картопля закипить, додати рибу.
Варити 15 хвилин.
Крок 8 Додати моркву.
Крок 9 Слідом додати цибулю (можна цибулю і моркву попередньо обсмажити).
Варити 5-7 хвилин.
Крок 10 Додати лавровий лист, корінь петрушки (або селери), перець горошком.
Дати настоятися 25-30 хвилин.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий