Дуже часто мене просять поділитися рецептом горохового супу.
Виконую ваше прохання, і пропоную вашій увазі простий, але дуже смачний суп, знайомий кожному.
Я використовувала колотий горох, який не вимагає попереднього замочування.
Перед приготуванням уважно прочитайте інструкцію на упаковці з горохом. Якщо потрібно замочування - обов'язково замочіть його на зазначений час.
Подавати суп можна з сухариками або грінками.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Гороховий суп з копченостями. Інгредієнти
500 г копчених реберець (я використовувала свинячі)
300 г грудинки (або бекону)
250 г гороху
700 г картоплі
150 г цибулі
150 г моркви
3-4 лаврових листки
сіль
перець
рослинне масло
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 Реберця залити водою, поставити на вогонь, варити протягом 30-40 хвилин.
Крок 2 Потім реберця дістати, остудити.
Відокремити м'ясо від кісток, кістки викинути.
Крок 3 Горох промити в холодній воді.
Крок 4 У бульйон додати м'ясо з реберець.
Крок 5 Слідом додати горох, варити протягом 30 хвилин.
Крок 6 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 7 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 8 Грудинку нарізати невеликими шматочками.
Крок 9 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 10 Додати моркву, злегка обсмажити.
Крок 11 На іншій сковороді обсмажити грудинку (без масла).
Крок 12 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 13 У бульйон додати картоплю, варити 3-4 хвилини.
Крок 14 Додати грудинку, посолити, поперчити.
Крок 15 Слідом додати цибулю і моркву, варити до готовності картоплі.
Крок 16 В кінці приготування, за 5-10 хвилин до готовності, додати лавровий лист.
Суп прибрати з вогню, дати настоятися протягом 10-15 хвилин.
Лавровий лист вийняти і викинути.
При подачі суп посипати зеленню.
Смачного!
Виконую ваше прохання, і пропоную вашій увазі простий, але дуже смачний суп, знайомий кожному.
Я використовувала колотий горох, який не вимагає попереднього замочування.
Перед приготуванням уважно прочитайте інструкцію на упаковці з горохом. Якщо потрібно замочування - обов'язково замочіть його на зазначений час.
Подавати суп можна з сухариками або грінками.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Гороховий суп з копченостями. Інгредієнти
500 г копчених реберець (я використовувала свинячі)
300 г грудинки (або бекону)
250 г гороху
700 г картоплі
150 г цибулі
150 г моркви
3-4 лаврових листки
сіль
перець
рослинне масло
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 Реберця залити водою, поставити на вогонь, варити протягом 30-40 хвилин.
Крок 2 Потім реберця дістати, остудити.
Відокремити м'ясо від кісток, кістки викинути.
Крок 3 Горох промити в холодній воді.
Крок 4 У бульйон додати м'ясо з реберець.
Крок 5 Слідом додати горох, варити протягом 30 хвилин.
Крок 6 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 7 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 8 Грудинку нарізати невеликими шматочками.
Крок 9 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 10 Додати моркву, злегка обсмажити.
Крок 11 На іншій сковороді обсмажити грудинку (без масла).
Крок 12 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 13 У бульйон додати картоплю, варити 3-4 хвилини.
Крок 14 Додати грудинку, посолити, поперчити.
Крок 15 Слідом додати цибулю і моркву, варити до готовності картоплі.
Крок 16 В кінці приготування, за 5-10 хвилин до готовності, додати лавровий лист.
Суп прибрати з вогню, дати настоятися протягом 10-15 хвилин.
Лавровий лист вийняти і викинути.
При подачі суп посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий