Яскравий, смачний суп. Готується нескладно і швидко.
У цей суп можна додати будь-які овочі, за смаком.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Овочевий суп з фаршем. Інгредієнти
500 г фаршу (будь-якого, за смаком)
300 г цукіні
300 г баклажанів
250 г капусти
300 г помідорів
300 г стебел селери
150 г моркви
цибуля-порей або 150 г ріпчастої цибулі
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 Баклажани нарізати кубиками.
Крок 3 Цукіні нарізати кубиками.
Крок 4 Капусту дрібно нарізати соломкою.
Крок 5 Помідори нарізати кубиками.
Крок 6 Селера дрібно нарізати.
Крок 7 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 8 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 10 Додати баклажани.
Крок 11 Слідом додати цукіні, тушкувати 5 хвилин.
Крок 12 Додати капусту.
Крок 13 Селера.
Крок 14 Помідори. Гасити ще 5 хвилин.
Крок 15 Потім налити 2.5 літра води, посолити, поперчити.
Довести до кипіння.
Крок 16 Додати фарш, маленькими шматочками.
Варити 15 хвилин.
Готовий суп посипати зеленню.
Смачного!
У цей суп можна додати будь-які овочі, за смаком.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Овочевий суп з фаршем. Інгредієнти
500 г фаршу (будь-якого, за смаком)
300 г цукіні
300 г баклажанів
250 г капусти
300 г помідорів
300 г стебел селери
150 г моркви
цибуля-порей або 150 г ріпчастої цибулі
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 Баклажани нарізати кубиками.
Крок 3 Цукіні нарізати кубиками.
Крок 4 Капусту дрібно нарізати соломкою.
Крок 5 Помідори нарізати кубиками.
Крок 6 Селера дрібно нарізати.
Крок 7 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 8 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 10 Додати баклажани.
Крок 11 Слідом додати цукіні, тушкувати 5 хвилин.
Крок 12 Додати капусту.
Крок 13 Селера.
Крок 14 Помідори. Гасити ще 5 хвилин.
Крок 15 Потім налити 2.5 літра води, посолити, поперчити.
Довести до кипіння.
Крок 16 Додати фарш, маленькими шматочками.
Варити 15 хвилин.
Готовий суп посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий