Ароматний, ситний, смачний суп.
При подачі не забудьте посипати зеленню - петрушкою, кропом, кінзою.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп Шурпа. Інгредієнти
700 г баранини або яловичини
700 г картоплі
350 г болгарського перцю
300 г помідорів
250 г моркви
250 г цибулі
2-3 зубчики часнику
3 ст.л. томатної пасти
сіль
перець
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 М'ясо нарізати невеликими кубиками.
Крок 3 Помідори нарізати кубиками.
Крок 4 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 5 Морква нашаткувати соломкою.
Крок 6 У каструлі на рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати м'ясо, добре обсмажити.
Крок 8 Потім додати помідори.
Крок 9 Слідом додати болгарський перець
Крок 10 Слідом додати моркву.
Крок 11 Додати томатну пасту.
Крок 12 Залити окропом так, щоб вода покривала овочі з м'ясом. Тушкувати 30 хвилин.
Крок 13 Картоплю почистити, нарізати великими кубиками або брусочками.
Крок 14 Додати картоплю до м'яса і овочів.
Крок 15 Залити окропом, посолити, поперчити, варити до готовності картоплі (близько 10-15 хвилин).
Крок 16 В кінці приготування додати видавлений через чеснокодавку часник.
Дати настоятися 20-25 хвилин.
Смачного!
При подачі не забудьте посипати зеленню - петрушкою, кропом, кінзою.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп Шурпа. Інгредієнти
700 г баранини або яловичини
700 г картоплі
350 г болгарського перцю
300 г помідорів
250 г моркви
250 г цибулі
2-3 зубчики часнику
3 ст.л. томатної пасти
сіль
перець
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 М'ясо нарізати невеликими кубиками.
Крок 3 Помідори нарізати кубиками.
Крок 4 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 5 Морква нашаткувати соломкою.
Крок 6 У каструлі на рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати м'ясо, добре обсмажити.
Крок 8 Потім додати помідори.
Крок 9 Слідом додати болгарський перець
Крок 10 Слідом додати моркву.
Крок 11 Додати томатну пасту.
Крок 12 Залити окропом так, щоб вода покривала овочі з м'ясом. Тушкувати 30 хвилин.
Крок 13 Картоплю почистити, нарізати великими кубиками або брусочками.
Крок 14 Додати картоплю до м'яса і овочів.
Крок 15 Залити окропом, посолити, поперчити, варити до готовності картоплі (близько 10-15 хвилин).
Крок 16 В кінці приготування додати видавлений через чеснокодавку часник.
Дати настоятися 20-25 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий