Суп виходить не тільки смачним, але і корисним.
У м'ясі перепелів міститься маса корисних речовин.
Замість перепелів можна використовувати курку - філе, крильця або гомілки.
Кількість інгредієнтів вказано на трилітрову каструлю.
Інгредієнти
Суп з перепелами, брюссельської капустою і картоплею. Інгредієнти
500 г перепелів
400 г брюссельської капусти
600 г картоплі
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
150 г моркви
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Перепелів розрізати по грудях на 2 частини.
Крок 2 Залити водою, варити протягом 15 хвилин після закипання.
Крок 3 Лук порей нарізати кільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 4 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 5 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 6 У бульйон з перепелами додати картоплю, довести до кипіння.
Крок 7 Додати брюссельську капусту, посолити, поперчити, варити 10-15 хвилин.
Крок 8 Додати моркву.
Крок 9 Слідом додати цибулю.
Варити до готовності картоплі.
Якщо необхідно, посолити.
Смачного!
У м'ясі перепелів міститься маса корисних речовин.
Замість перепелів можна використовувати курку - філе, крильця або гомілки.
Кількість інгредієнтів вказано на трилітрову каструлю.
Інгредієнти
Суп з перепелами, брюссельської капустою і картоплею. Інгредієнти
500 г перепелів
400 г брюссельської капусти
600 г картоплі
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
150 г моркви
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Перепелів розрізати по грудях на 2 частини.
Крок 2 Залити водою, варити протягом 15 хвилин після закипання.
Крок 3 Лук порей нарізати кільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 4 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 5 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 6 У бульйон з перепелами додати картоплю, довести до кипіння.
Крок 7 Додати брюссельську капусту, посолити, поперчити, варити 10-15 хвилин.
Крок 8 Додати моркву.
Крок 9 Слідом додати цибулю.
Варити до готовності картоплі.
Якщо необхідно, посолити.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий