Головний плюс цього рецепту, крім його чудового смаку, те, що часу на приготування йде мінімум.
Замість яловичини можна використовувати свинину, курку або баранину.
Овочі можна використовувати будь-які, за смаком.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 горщиків.
Інгредієнти
Суп в горщику з яловичиною та овочами. Інгредієнти
500 г яловичини
300 г картоплі
200 г баклажанів
200 г помідорів
200 г болгарського перцю
5-6 зубчиків часнику
150 г моркви
100 г цибулі
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати кубиками.
Крок 2 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Помідори нарізати кубиками.
Крок 4 Баклажани нарізати кубиками.
Крок 5 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 6 Картоплю нарізати кубиками.
Крок 7 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 8 Змішати м'ясо, цибулю, помідори, баклажани, перець, картопля, морква.
Посолити, поперчити.
Крок 9 Викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3.
Крок 10 У кожен горщик додати по 1 зубчику видавленого через чеснокодавку часнику.
Крок 11 Налити воду так, щоб вона покривала овочі з м'ясом.
Накрити кришечками.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Замість яловичини можна використовувати свинину, курку або баранину.
Овочі можна використовувати будь-які, за смаком.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 горщиків.
Інгредієнти
Суп в горщику з яловичиною та овочами. Інгредієнти
500 г яловичини
300 г картоплі
200 г баклажанів
200 г помідорів
200 г болгарського перцю
5-6 зубчиків часнику
150 г моркви
100 г цибулі
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати кубиками.
Крок 2 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Помідори нарізати кубиками.
Крок 4 Баклажани нарізати кубиками.
Крок 5 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 6 Картоплю нарізати кубиками.
Крок 7 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 8 Змішати м'ясо, цибулю, помідори, баклажани, перець, картопля, морква.
Посолити, поперчити.
Крок 9 Викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3.
Крок 10 У кожен горщик додати по 1 зубчику видавленого через чеснокодавку часнику.
Крок 11 Налити воду так, щоб вона покривала овочі з м'ясом.
Накрити кришечками.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий