Легкий, ароматний суп.
Замість савойської капусти можна використовувати пекінську, замість кольоровий - брокколі.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з савойської капустою і рисом. Інгредієнти
500 г курячого філе
250 г савойської капусти
200 г помідорів
150 г цвітної капусти
100 г рису
150 г моркви
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Куряче філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Капусту дрібно нарізати.
Крок 3 Помідори дрібно нарізати.
Крок 4 Порей нарізати кільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 5 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 6 У каструлю налити воду, покласти філе.
Довести до кипіння, варити протягом 10 хвилин.
Крок 7 Додати рис, варити близько 10 хвилин.
Крок 8 Додати цвітну капусту, варити 3-4 хвилини.
Крок 9 Додати помідори.
Крок 10 Савойскую капусту.
Крок 11 Моркву.
Крок 12 Цибулю.
Крок 13 Посолити, поперчити.
Варити близько 5-7 хвилин.
Крок 14
Смачного!
Замість савойської капусти можна використовувати пекінську, замість кольоровий - брокколі.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з савойської капустою і рисом. Інгредієнти
500 г курячого філе
250 г савойської капусти
200 г помідорів
150 г цвітної капусти
100 г рису
150 г моркви
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Куряче філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Капусту дрібно нарізати.
Крок 3 Помідори дрібно нарізати.
Крок 4 Порей нарізати кільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 5 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 6 У каструлю налити воду, покласти філе.
Довести до кипіння, варити протягом 10 хвилин.
Крок 7 Додати рис, варити близько 10 хвилин.
Крок 8 Додати цвітну капусту, варити 3-4 хвилини.
Крок 9 Додати помідори.
Крок 10 Савойскую капусту.
Крок 11 Моркву.
Крок 12 Цибулю.
Крок 13 Посолити, поперчити.
Варити близько 5-7 хвилин.
Крок 14
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий