Замість стручкової квасолі можна використовувати брокколі або кольорову капусту.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з картоплею і стручкової квасолею. Інгредієнти
500 г яловичини
500 г картоплі
300 г стручкової квасолі (я використовувала заморожену)
300 г помідорів
150 г цибулі
150 г моркви
2-3 зубчики часнику
сіль
перець
рослинне масло
зелень
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 М'ясо залити водою, посолити, поставити на вогонь, варити 1 годину.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Помідори нарізати кубиками.
Крок 6 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 7 Додати моркву, обсмажити.
Крок 8 Додати помідори, обсмажувати 5-7 хвилин.
Крок 9 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 10 У бульйон додати картоплю, варити 5 хвилин.
Крок 11 Потім додати квасолю, варити 5-7 хвилин.
Крок 12 Додати обсмажені цибулю, моркву, помідори.
Якщо необхідно, ще посолити, поперчити.
Варити до готовності картоплі.
Крок 13 Потім додати видавлений через чеснокодавку часник, накрити кришкою.
Дати постояти 20-30 хвилин.
Крок 14 Суп розлити по тарілках, додати зелень.
Смачного!
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з картоплею і стручкової квасолею. Інгредієнти
500 г яловичини
500 г картоплі
300 г стручкової квасолі (я використовувала заморожену)
300 г помідорів
150 г цибулі
150 г моркви
2-3 зубчики часнику
сіль
перець
рослинне масло
зелень
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 М'ясо залити водою, посолити, поставити на вогонь, варити 1 годину.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Помідори нарізати кубиками.
Крок 6 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 7 Додати моркву, обсмажити.
Крок 8 Додати помідори, обсмажувати 5-7 хвилин.
Крок 9 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 10 У бульйон додати картоплю, варити 5 хвилин.
Крок 11 Потім додати квасолю, варити 5-7 хвилин.
Крок 12 Додати обсмажені цибулю, моркву, помідори.
Якщо необхідно, ще посолити, поперчити.
Варити до готовності картоплі.
Крок 13 Потім додати видавлений через чеснокодавку часник, накрити кришкою.
Дати постояти 20-30 хвилин.
Крок 14 Суп розлити по тарілках, додати зелень.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий