Дуже-дуже смачний суп! Особливий смак йому надають галушки з зеленню.
Зелень можна використовувати будь-яку, мені дуже подобаються галушки з петрушкою.
У суп можна додати будь-які овочі, за смаком.
Інгредієнти вказані на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з курчам, овочами і галушками з зеленню. Інгредієнти
1 кг курчати
700 г картоплі
150 г болгарського перцю
150 г моркви
150 г цибулі
300 г помідорів
сіль
перець
рослинне масло
галушки:
1 яйце
50 мл молока
100 г борошна
зелень за смаком
сіль
Приготування
Крок 1 Курчати нарізати на шматочки.
Крок 2 Покласти в каструлю, залити водою, трохи посолити.
Варити протягом 45-50 хвилин.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Помідори нарізати кубиками.
Крок 6 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 7 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 8 Додати моркву, обсмажити.
Крок 9 Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Крок 10 Готуємо галушки.
Зелень дрібно нарізати.
Крок 11 Яйце трохи збити.
Крок 12 Додати молоко, перемішати.
Крок 13 Додати зелень.
Крок 14 Додати борошно, трохи посолити, перемішати.
Тісто на галушки повинно бути не рідким, але й не густим.
Крок 15 У каструлю додати картоплю, варити 5-7 хвилин.
Крок 16 Додати перець.
Крок 17 Слідом додати помідори.
Крок 18 Додати цибулю з морквою.
Варити до готовності картоплі.
Крок 19 Чайною ложечкою набирати тісто й опускати в киплячий бульйон.
Галушки при варінні разбухнут, тому сильно великими їх робити не треба.
Я набираю ? ч.л. тесту.
Варити 5-7 хвилин.
При необхідності досолити.
Смачного!
Зелень можна використовувати будь-яку, мені дуже подобаються галушки з петрушкою.
У суп можна додати будь-які овочі, за смаком.
Інгредієнти вказані на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з курчам, овочами і галушками з зеленню. Інгредієнти
1 кг курчати
700 г картоплі
150 г болгарського перцю
150 г моркви
150 г цибулі
300 г помідорів
сіль
перець
рослинне масло
галушки:
1 яйце
50 мл молока
100 г борошна
зелень за смаком
сіль
Приготування
Крок 1 Курчати нарізати на шматочки.
Крок 2 Покласти в каструлю, залити водою, трохи посолити.
Варити протягом 45-50 хвилин.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Помідори нарізати кубиками.
Крок 6 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 7 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 8 Додати моркву, обсмажити.
Крок 9 Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Крок 10 Готуємо галушки.
Зелень дрібно нарізати.
Крок 11 Яйце трохи збити.
Крок 12 Додати молоко, перемішати.
Крок 13 Додати зелень.
Крок 14 Додати борошно, трохи посолити, перемішати.
Тісто на галушки повинно бути не рідким, але й не густим.
Крок 15 У каструлю додати картоплю, варити 5-7 хвилин.
Крок 16 Додати перець.
Крок 17 Слідом додати помідори.
Крок 18 Додати цибулю з морквою.
Варити до готовності картоплі.
Крок 19 Чайною ложечкою набирати тісто й опускати в киплячий бульйон.
Галушки при варінні разбухнут, тому сильно великими їх робити не треба.
Я набираю ? ч.л. тесту.
Варити 5-7 хвилин.
При необхідності досолити.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий