За вікном зима, холодно. У такі дні хочеться чогось теплого, затишного, зігріваючого. І такий суп - як не можна до речі.
Ароматний, ситний, дуже-дуже смачний!
Замість бекону можна використовувати балик, шинку, карбонат і т.д.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з беконом, селерою і квасолею. Інгредієнти
300 г бекону
300 г консервованої квасолі
600 г картоплі
200 г стебел селери
150 г цибулі
150 г моркви
5-7 гілочок чебрецю
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Бекон нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Селера нарізати невеликими шматочками.
Крок 5 У каструлі, на рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати моркву, злегка обсмажити.
Крок 7 Додати селеру.
Крок 8 Слідом додати бекон, смажити 3-4 хвилини.
Крок 9 Залити водою.
Крок 10 Картоплю нарізати кубиками або брусочками.
Крок 11 Додати його в каструлю, посолити, поперчити.
Варити протягом 15 хвилин.
Крок 12 Додати квасолю, варити 2-3 хвилини.
Крок 13 Додати чебрець, прибрати з вогню.
Дати настоятися під кришкою протягом 10-15 хвилин.
Крок 14
Смачного!
Ароматний, ситний, дуже-дуже смачний!
Замість бекону можна використовувати балик, шинку, карбонат і т.д.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з беконом, селерою і квасолею. Інгредієнти
300 г бекону
300 г консервованої квасолі
600 г картоплі
200 г стебел селери
150 г цибулі
150 г моркви
5-7 гілочок чебрецю
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Бекон нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Селера нарізати невеликими шматочками.
Крок 5 У каструлі, на рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати моркву, злегка обсмажити.
Крок 7 Додати селеру.
Крок 8 Слідом додати бекон, смажити 3-4 хвилини.
Крок 9 Залити водою.
Крок 10 Картоплю нарізати кубиками або брусочками.
Крок 11 Додати його в каструлю, посолити, поперчити.
Варити протягом 15 хвилин.
Крок 12 Додати квасолю, варити 2-3 хвилини.
Крок 13 Додати чебрець, прибрати з вогню.
Дати настоятися під кришкою протягом 10-15 хвилин.
Крок 14
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий