Цей рецепт виручить, коли готувати ніколи, а супчика хочеться.
За бажанням, в кінці приготування можна додати плавлений сирок.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з рибними консервами. Інгредієнти
3 баночки (по 180 г) рибних консервів (горбуша, сайра і т.д.)
700 г картоплі
200 г цибулі
200 г моркви
3-4 лаврових листки
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 2 Цибулю дрібно покришити.
Крок 3 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 4 Рибу розім'яти виделкою (сік не зливати).
Крок 5 У киплячу воду покласти картоплю, посолити, варити 5 хвилин.
Крок 6 Потім додати цибулю.
Крок 7 Додати моркву, варити 5-7 хвилин.
Можна цибулю і моркву попередньо обсмажити.
Крок 8 Додати лавровий лист, поперчити.
Крок 9 Слідом додати рибу.
Варити до готовності картоплі.
Якщо необхідно, досолити.
Смачного!
За бажанням, в кінці приготування можна додати плавлений сирок.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з рибними консервами. Інгредієнти
3 баночки (по 180 г) рибних консервів (горбуша, сайра і т.д.)
700 г картоплі
200 г цибулі
200 г моркви
3-4 лаврових листки
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 2 Цибулю дрібно покришити.
Крок 3 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 4 Рибу розім'яти виделкою (сік не зливати).
Крок 5 У киплячу воду покласти картоплю, посолити, варити 5 хвилин.
Крок 6 Потім додати цибулю.
Крок 7 Додати моркву, варити 5-7 хвилин.
Можна цибулю і моркву попередньо обсмажити.
Крок 8 Додати лавровий лист, поперчити.
Крок 9 Слідом додати рибу.
Варити до готовності картоплі.
Якщо необхідно, досолити.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий