Популярне блюдо грузинської кухні.
Суп дуже ароматний, з легкою кислинкою.
Можливо, вас здивує відсутність картоплі, але в харчо він недоречний.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп Харчо. Інгредієнти
500 г яловичини (філе або грудинки на кісточці)
200 г рису
100 г волоських горіхів
150 г соусу ткемалі або сацебелі
150 г цибулі
3-4 зубчики часнику
2 ч.л. хмелі-сунелі
червоний перець (1-2 ч.л.)
перець горошком (5-6 шт)
сіль
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Залити 3 л води, варити 1.5 години (накип прибирати).
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Горіхи подрібнити у блендері.
Якщо блендера немає, горіхи можна порубати ножем.
Крок 5 Цибулю обсмажити на олії.
Крок 6 У готовий бульйон засипати рис, варити 10 хвилин.
Крок 7 Додати цибулю в бульйон.
Крок 8 Потім додати горіхи.
Крок 9 Додати соус.
Крок 10 Слідом додати хмелі-сунелі, перець, посолити за смаком, варити 5-7 хвилин.
Крок 11 Додати видавлений через чеснокодавку часник, прибрати з вогню і дати настоятися 10-20 хвилин під кришкою.
Крок 12 При подачі посипати дрібно нарізаною зеленню.
Смачного!
Суп дуже ароматний, з легкою кислинкою.
Можливо, вас здивує відсутність картоплі, але в харчо він недоречний.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп Харчо. Інгредієнти
500 г яловичини (філе або грудинки на кісточці)
200 г рису
100 г волоських горіхів
150 г соусу ткемалі або сацебелі
150 г цибулі
3-4 зубчики часнику
2 ч.л. хмелі-сунелі
червоний перець (1-2 ч.л.)
перець горошком (5-6 шт)
сіль
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Залити 3 л води, варити 1.5 години (накип прибирати).
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Горіхи подрібнити у блендері.
Якщо блендера немає, горіхи можна порубати ножем.
Крок 5 Цибулю обсмажити на олії.
Крок 6 У готовий бульйон засипати рис, варити 10 хвилин.
Крок 7 Додати цибулю в бульйон.
Крок 8 Потім додати горіхи.
Крок 9 Додати соус.
Крок 10 Слідом додати хмелі-сунелі, перець, посолити за смаком, варити 5-7 хвилин.
Крок 11 Додати видавлений через чеснокодавку часник, прибрати з вогню і дати настоятися 10-20 хвилин під кришкою.
Крок 12 При подачі посипати дрібно нарізаною зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий