Цей суп особливо смачний з білими грибами (свіжими або замороженими), але можна використовувати будь-які гриби, за смаком.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Грибний суп. Інгредієнти
450-500 г свіжих або заморожених грибів (печериці, лисички, білі і т.д.)
600 г картоплі
150 г моркви
150 г цибулі
2-3 лаврових листки
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Якщо гриби великі, їх треба нарізати.
Крок 2 У киплячу воду (3-3.5 л) додати гриби, посолити, поперчити, варити 15-20 хвилин.
Свіжі гриби треба варити довше.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 5 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 6 Додати картоплю, варити 7-10 хвилин.
Крок 7 Додати цибулю.
Крок 8 І моркву.
Варити до готовності картоплі.
Крок 9 В кінці приготування додати лавровий лист (через 15 хвилин його треба вийняти з супу).
Якщо необхідно, досолити.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Грибний суп. Інгредієнти
450-500 г свіжих або заморожених грибів (печериці, лисички, білі і т.д.)
600 г картоплі
150 г моркви
150 г цибулі
2-3 лаврових листки
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Якщо гриби великі, їх треба нарізати.
Крок 2 У киплячу воду (3-3.5 л) додати гриби, посолити, поперчити, варити 15-20 хвилин.
Свіжі гриби треба варити довше.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 5 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 6 Додати картоплю, варити 7-10 хвилин.
Крок 7 Додати цибулю.
Крок 8 І моркву.
Варити до готовності картоплі.
Крок 9 В кінці приготування додати лавровий лист (через 15 хвилин його треба вийняти з супу).
Якщо необхідно, досолити.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий