Великий плюс цього рецепту в тому, що він готується дуже швидко.
Суп виходить наваристим і ароматним.
Подавати його можна зі сметаною.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Томатний суп з мисливськими ковбасками і квасолею. Інгредієнти
700 г картоплі
300 г мисливських ковбасок
400 г квасолі (консервованої)
400 г помідорів у власному соку
лук порей або 150 г ріпчастої цибулі
5-6 гілочок чебрецю (за бажанням)
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Лук порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 2 Ковбаски нарізати кружечками.
Крок 3 Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Крок 4 З помідорів зняти шкірку, подрібнити.
Крок 5 У каструлю налити 3-3.5 л води, довести до кипіння, додати картоплю.
Варити 2-3 хвилини.
Крок 6 Додати ковбаски.
Крок 7 Додати квасолю.
Крок 8 Додати помідори.
Крок 9 Додати цибулю.
Посолити, поперчити.
Варити до готовності картоплі.
Крок 10 В кінці приготування додати чебрець.
Дати супу настоятися протягом 15-20 хвилин.
Крок 11
Смачного!
Суп виходить наваристим і ароматним.
Подавати його можна зі сметаною.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Томатний суп з мисливськими ковбасками і квасолею. Інгредієнти
700 г картоплі
300 г мисливських ковбасок
400 г квасолі (консервованої)
400 г помідорів у власному соку
лук порей або 150 г ріпчастої цибулі
5-6 гілочок чебрецю (за бажанням)
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Лук порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 2 Ковбаски нарізати кружечками.
Крок 3 Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Крок 4 З помідорів зняти шкірку, подрібнити.
Крок 5 У каструлю налити 3-3.5 л води, довести до кипіння, додати картоплю.
Варити 2-3 хвилини.
Крок 6 Додати ковбаски.
Крок 7 Додати квасолю.
Крок 8 Додати помідори.
Крок 9 Додати цибулю.
Посолити, поперчити.
Варити до готовності картоплі.
Крок 10 В кінці приготування додати чебрець.
Дати супу настоятися протягом 15-20 хвилин.
Крок 11
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий