Яскравий, ароматний, ситний суп.
У нього можна додати будь-які овочі, за смаком.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з галушками. Інгредієнти
600-700 г філе яловичини (свинини, курки)
500 г картоплі
350 г болгарського перцю
200 г цибулі
200 г моркви
лавровий лист
рослинне масло
сіль
5-6 горошин перцю
галушки:
1 яйце
50 мл молока
борошно (близько 5 столових ложок з верхом)
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати кубиками.
Крок 2 Варити протягом 1 години, періодично прибираючи накип.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 6 Картоплю нарізати кубиками або брусочками.
Крок 7 Цибулю обсмажити на олії.
Крок 8 Додати моркву, обсмажити.
Крок 9 Яйце трохи збити.
Крок 10 Додати молоко, перемішати.
Крок 11 Додати борошно, трохи посолити, перемішати.
Тісто на галушки повинно бути не рідким, але й не густим.
Крок 12 У бульйон додати картоплю, посолити.
Крок 13 Слідом додати перець, варити 5 хвилин.
Крок 14 Додати цибулю і моркву, довести до кипіння.
Крок 15 Чайною ложечкою набирати тісто й опускати в киплячий бульйон.
Галушки при варінні разбухнут, тому сильно великими їх робити не треба.
Я набираю ? ч.л. тесту.
Крок 16 Додати перець, лавровий лист.
Варити 5-7 хвилин.
Крок 17 При необхідності досолити.
Смачного!
У нього можна додати будь-які овочі, за смаком.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з галушками. Інгредієнти
600-700 г філе яловичини (свинини, курки)
500 г картоплі
350 г болгарського перцю
200 г цибулі
200 г моркви
лавровий лист
рослинне масло
сіль
5-6 горошин перцю
галушки:
1 яйце
50 мл молока
борошно (близько 5 столових ложок з верхом)
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати кубиками.
Крок 2 Варити протягом 1 години, періодично прибираючи накип.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 6 Картоплю нарізати кубиками або брусочками.
Крок 7 Цибулю обсмажити на олії.
Крок 8 Додати моркву, обсмажити.
Крок 9 Яйце трохи збити.
Крок 10 Додати молоко, перемішати.
Крок 11 Додати борошно, трохи посолити, перемішати.
Тісто на галушки повинно бути не рідким, але й не густим.
Крок 12 У бульйон додати картоплю, посолити.
Крок 13 Слідом додати перець, варити 5 хвилин.
Крок 14 Додати цибулю і моркву, довести до кипіння.
Крок 15 Чайною ложечкою набирати тісто й опускати в киплячий бульйон.
Галушки при варінні разбухнут, тому сильно великими їх робити не треба.
Я набираю ? ч.л. тесту.
Крок 16 Додати перець, лавровий лист.
Варити 5-7 хвилин.
Крок 17 При необхідності досолити.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий