Популярне блюдо іспанської кухні.
Цей суп дуже добре вживати в жарку погоду, так як подавати його треба холодним.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Гаспачо. Інгредієнти
500 г помідорів
300 г болгарського перцю
300 г огірків
150 г цибулі
1-2 зубчики часнику
100 мл оливкової олії
сік половини лимона або 2 ч.л. винного оцту
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Нарізати цибулю.
Крок 2 Нарізати часник.
Крок 3 Помідори очистити від шкірки, розрізати на 3-4 частини.
Крок 4 Огірки очистити від шкірки, нарізати не сильно дрібно.
Крок 5 Болгарський перець очистити від насіння, нарізати.
Крок 6 У блендері подрібнити помідори, болгарський перець, огірки, цибуля, часник.
Крок 7 Додати сік лимона.
Крок 8 Додати оливкову олію, посолити, поперчити.
Крок 9 Все ще раз збити. Суп поставити в холодильник на 3-4 години.
Готовий суп посипати зеленню, подавати з сухариками.
Смачного!
Цей суп дуже добре вживати в жарку погоду, так як подавати його треба холодним.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Гаспачо. Інгредієнти
500 г помідорів
300 г болгарського перцю
300 г огірків
150 г цибулі
1-2 зубчики часнику
100 мл оливкової олії
сік половини лимона або 2 ч.л. винного оцту
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Нарізати цибулю.
Крок 2 Нарізати часник.
Крок 3 Помідори очистити від шкірки, розрізати на 3-4 частини.
Крок 4 Огірки очистити від шкірки, нарізати не сильно дрібно.
Крок 5 Болгарський перець очистити від насіння, нарізати.
Крок 6 У блендері подрібнити помідори, болгарський перець, огірки, цибуля, часник.
Крок 7 Додати сік лимона.
Крок 8 Додати оливкову олію, посолити, поперчити.
Крок 9 Все ще раз збити. Суп поставити в холодильник на 3-4 години.
Готовий суп посипати зеленню, подавати з сухариками.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий