Ніжний, ароматний суп.
Сухарики і сир відмінно доповнюють смак.
Замість сушених грибів можна використовувати заморожені білі.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 8-10 порцій.
Інгредієнти
Суп з грибами, сухариками та сиром з благородною цвіллю. Інгредієнти
50 г білих сушених грибів
300 г печериць
200 г плавленого сиру
100 г цибулі
150 г сиру з благородною цвіллю
150 г батона
100 мл рослинного масла
3 зубчики часнику
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Гриби залити гарячою водою і залишити на 30 хвилин.
Крок 2 Цибулю нарізати кубиками.
Крок 3 Печериці тонко нарізати.
Крок 4 Батон нарізати кубиками.
Крок 5 Сир з пліснявою нарізати кубиками.
Крок 6 У каструлі на рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати білі гриби (попередньо злити з них воду і трохи віджати).
Крок 8 Залити 2.5 л води.
Довести до кипіння, посолити, поперчити, варити протягом 30 хвилин.
Крок 9 Потім все подрібнити блендером.
Крок 10 Додати шампіньйони, варити протягом 10 хвилин.
Крок 11 Додати плавлений сир, перемішати, прибрати з вогню.
Крок 12 Готуємо сухарики.
У масло додати видавлений через чеснокодавку часник.
Дати настоятися протягом 10-15 хвилин.
Крок 13 На цьому маслі посмажити батон до золотистого кольору.
При подачі суп розлити по тарілках, додати сухарики і сир.
Смачного!
Сухарики і сир відмінно доповнюють смак.
Замість сушених грибів можна використовувати заморожені білі.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 8-10 порцій.
Інгредієнти
Суп з грибами, сухариками та сиром з благородною цвіллю. Інгредієнти
50 г білих сушених грибів
300 г печериць
200 г плавленого сиру
100 г цибулі
150 г сиру з благородною цвіллю
150 г батона
100 мл рослинного масла
3 зубчики часнику
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Гриби залити гарячою водою і залишити на 30 хвилин.
Крок 2 Цибулю нарізати кубиками.
Крок 3 Печериці тонко нарізати.
Крок 4 Батон нарізати кубиками.
Крок 5 Сир з пліснявою нарізати кубиками.
Крок 6 У каструлі на рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати білі гриби (попередньо злити з них воду і трохи віджати).
Крок 8 Залити 2.5 л води.
Довести до кипіння, посолити, поперчити, варити протягом 30 хвилин.
Крок 9 Потім все подрібнити блендером.
Крок 10 Додати шампіньйони, варити протягом 10 хвилин.
Крок 11 Додати плавлений сир, перемішати, прибрати з вогню.
Крок 12 Готуємо сухарики.
У масло додати видавлений через чеснокодавку часник.
Дати настоятися протягом 10-15 хвилин.
Крок 13 На цьому маслі посмажити батон до золотистого кольору.
При подачі суп розлити по тарілках, додати сухарики і сир.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий