Суп-пюре повинен бути густим і однорідним.
Якщо у Вас вийшов дуже густий суп, розбавте його водою, в якій варилася картопля.
Суп можна повторно розігрівати або в мікрохвильовці, або на плиті, на невеликому вогні.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Суп-пюре з печерицями та картоплею. Інгредієнти
300 г печериць
600 г картоплі
200 г цибулі
500 мл вершків (15-20%)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Картоплю почистити, нарізати не сильно дрібно.
Крок 2 Залити водою так, щоб вона тільки покривала картоплю, посолити, відварити до готовності.
Крок 3 Після того, як картопля звариться, злити воду, картопля потовкти.
Крок 4 Цибулю дрібно покришити.
Крок 5 Гриби нарізати.
Крок 6 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 7 Додати гриби, трохи посолити.
Смажити до тих пір, поки не випарується вся рідина.
Крок 8 Подрібнити у блендері гриби з цибулею.
Крок 9 Додати гриби до картоплі, вилити вершки, трохи посолити, поперчити.
Ще раз перемішати всі блендером.
Довести до кипіння, але не кип'ятити (при розігріві також доводити до кипіння, але не кип'ятити).
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Якщо у Вас вийшов дуже густий суп, розбавте його водою, в якій варилася картопля.
Суп можна повторно розігрівати або в мікрохвильовці, або на плиті, на невеликому вогні.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Суп-пюре з печерицями та картоплею. Інгредієнти
300 г печериць
600 г картоплі
200 г цибулі
500 мл вершків (15-20%)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Картоплю почистити, нарізати не сильно дрібно.
Крок 2 Залити водою так, щоб вона тільки покривала картоплю, посолити, відварити до готовності.
Крок 3 Після того, як картопля звариться, злити воду, картопля потовкти.
Крок 4 Цибулю дрібно покришити.
Крок 5 Гриби нарізати.
Крок 6 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 7 Додати гриби, трохи посолити.
Смажити до тих пір, поки не випарується вся рідина.
Крок 8 Подрібнити у блендері гриби з цибулею.
Крок 9 Додати гриби до картоплі, вилити вершки, трохи посолити, поперчити.
Ще раз перемішати всі блендером.
Довести до кипіння, але не кип'ятити (при розігріві також доводити до кипіння, але не кип'ятити).
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий