Смачний, ароматний, наваристий суп.
Квасолю можна використовувати консервовану, її треба додати за 10 хвилин до готовності.
Капусту можна використовувати свіжу, але з квашеною нам подобається набагато більше.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з квасолею. Інгредієнти
500 г м'яса (яловичина або свинина)
200 г квасолі
200 г квашеної чи свіжої капусти
800 г картоплі
150 г моркви
150 г цибулі
3-4 ст.л. кетчупу або томатної пасти
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Квасолю замочити в холодній воді на 3-4 години.
Крок 2 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Залити водою, посолити, поставити на вогонь, варити 1 годину.
Крок 4 Потім додати квасолю, варити майже до готовності (приблизно 30-40 хвилин).
Крок 5 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 6 Після того, як квасоля буде майже готова, додати картоплю.
Крок 7 Потім додати капусту, варити 10 хвилин.
Крок 8 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 9 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 10 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 11 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 12 Потім додати томатну пасту, згасити хвилин 5.
Крок 13 Додати обсмажені цибулю і моркву.
Якщо необхідно, посолити.
Варити до готовності картоплі.
Крок 14
Смачного!
Квасолю можна використовувати консервовану, її треба додати за 10 хвилин до готовності.
Капусту можна використовувати свіжу, але з квашеною нам подобається набагато більше.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з квасолею. Інгредієнти
500 г м'яса (яловичина або свинина)
200 г квасолі
200 г квашеної чи свіжої капусти
800 г картоплі
150 г моркви
150 г цибулі
3-4 ст.л. кетчупу або томатної пасти
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Квасолю замочити в холодній воді на 3-4 години.
Крок 2 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Залити водою, посолити, поставити на вогонь, варити 1 годину.
Крок 4 Потім додати квасолю, варити майже до готовності (приблизно 30-40 хвилин).
Крок 5 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 6 Після того, як квасоля буде майже готова, додати картоплю.
Крок 7 Потім додати капусту, варити 10 хвилин.
Крок 8 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 9 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 10 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 11 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 12 Потім додати томатну пасту, згасити хвилин 5.
Крок 13 Додати обсмажені цибулю і моркву.
Якщо необхідно, посолити.
Варити до готовності картоплі.
Крок 14
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий