Легкий, ніжний суп.
У нього можна додати макаронні вироби або гречку, рис, і т.д.
Але тоді це буде інший суп.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Суп з індичкою, картоплею і цибулею пореєм. Інгредієнти
500 г філе індички (або курячого)
500 г картоплі
1 стебло цибулі порею або 150 г ріпчастої цибулі
сіль
перець
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 М'ясо покласти в каструлю, налити 2.5 літра води, довести до кипіння, варити близько 30 хвилин.
Крок 3 Лук порей нарізати кільцями, ріпчаста дрібно покришити.
Крок 4 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 5 У киплячий бульйон додати картоплю, посолити, поперчити, варити до готовності картоплі (близько 10 хвилин).
Крок 6 Потім додати цибулю, варити 1-2 хвилини, прибрати з вогню.
При подачі можна посипати зеленню.
Смачного!
У нього можна додати макаронні вироби або гречку, рис, і т.д.
Але тоді це буде інший суп.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Суп з індичкою, картоплею і цибулею пореєм. Інгредієнти
500 г філе індички (або курячого)
500 г картоплі
1 стебло цибулі порею або 150 г ріпчастої цибулі
сіль
перець
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 М'ясо покласти в каструлю, налити 2.5 літра води, довести до кипіння, варити близько 30 хвилин.
Крок 3 Лук порей нарізати кільцями, ріпчаста дрібно покришити.
Крок 4 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 5 У киплячий бульйон додати картоплю, посолити, поперчити, варити до готовності картоплі (близько 10 хвилин).
Крок 6 Потім додати цибулю, варити 1-2 хвилини, прибрати з вогню.
При подачі можна посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий