Ніжний, легкий суп-пюре.
Замість курячого філе можна використовувати філе індички.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Суп-пюре з брокколі і курячим філе. Інгредієнти
400 г брокколі
300 г курячого філе
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Філе нарізати кубиками.
Крок 2 Лук порей нарізати кільцями (ріпчаста дрібно покришити).
Крок 3 Залити філе 2 л води, варити 15 хвилин після закипання.
Крок 4 Додати цибулю в бульйон.
Крок 5 Слідом додати брокколі, посолити, поперчити, варити 10 хвилин.
Крок 6 Збити за допомогою блендера.
При подачі прикрасити зеленню.
Смачного!
Замість курячого філе можна використовувати філе індички.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Суп-пюре з брокколі і курячим філе. Інгредієнти
400 г брокколі
300 г курячого філе
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Філе нарізати кубиками.
Крок 2 Лук порей нарізати кільцями (ріпчаста дрібно покришити).
Крок 3 Залити філе 2 л води, варити 15 хвилин після закипання.
Крок 4 Додати цибулю в бульйон.
Крок 5 Слідом додати брокколі, посолити, поперчити, варити 10 хвилин.
Крок 6 Збити за допомогою блендера.
При подачі прикрасити зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий