Смачний корисний суп.
Про маш можна почитати тут:
Замість нього можна використовувати сочевицю, але смак буде зовсім іншим.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з махаємо і беконом. Інгредієнти
500 г курячого філе (або філе індички)
150 г маша
200 г бекону
300 г помідорів (я використовувала черрі)
150 г цибулі
150 г моркви
2-3 зубчики часнику
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Куряче філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 3 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 4 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 5 Маш промити в холодній воді.
Крок 6 Куряче філе залити водою, довести до кипіння.
Крок 7 Додати маш, посолити, поперчити.
Варити протягом 30 хвилин.
Крок 8 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати моркву, обсмажити.
Крок 10 Додати помідори, злегка обсмажити.
Крок 11 Додати цибулю, моркву та помідори до філе і махаю, варити 5-7 хвилин.
Крок 12 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Якщо необхідно, досолити.
Крок 13 На суху сковороду викласти бекон, обсмажити.
Крок 14 Перевернути, обсмажити з іншого боку.
Крок 15 Викласти на паперовий рушник або серветки, промокнути, щоб прибрати надлишки жиру.
Крок 16 Нарізати бекон.
Крок 17 У тарілки налити суп, додати бекон.
Можна посипати зеленню.
Смачного!
Про маш можна почитати тут:
Замість нього можна використовувати сочевицю, але смак буде зовсім іншим.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп з махаємо і беконом. Інгредієнти
500 г курячого філе (або філе індички)
150 г маша
200 г бекону
300 г помідорів (я використовувала черрі)
150 г цибулі
150 г моркви
2-3 зубчики часнику
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Куряче філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 3 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 4 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 5 Маш промити в холодній воді.
Крок 6 Куряче філе залити водою, довести до кипіння.
Крок 7 Додати маш, посолити, поперчити.
Варити протягом 30 хвилин.
Крок 8 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати моркву, обсмажити.
Крок 10 Додати помідори, злегка обсмажити.
Крок 11 Додати цибулю, моркву та помідори до філе і махаю, варити 5-7 хвилин.
Крок 12 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Якщо необхідно, досолити.
Крок 13 На суху сковороду викласти бекон, обсмажити.
Крок 14 Перевернути, обсмажити з іншого боку.
Крок 15 Викласти на паперовий рушник або серветки, промокнути, щоб прибрати надлишки жиру.
Крок 16 Нарізати бекон.
Крок 17 У тарілки налити суп, додати бекон.
Можна посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий