Смачний, трохи незвичайний суп.
Замість курячого філе можна використовувати філе індички.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 6-8 порцій.
Інгредієнти
Курячий суп з яєчними млинцями. Інгредієнти
500 г курячого філе (або крилець, гомілки і т.д.)
5 яєць
100 г цибулі
100 г моркви
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Залити 2.5 л води, варити до готовності (я варила філе 20 хвилин після закипання).
Крок 3 Яйця (кожне окремо) збити, трохи посолити.
Крок 4 Вилити на розігріту, змащену олією сковороду, посмажити.
Крок 5 Перевернути млинець, і посмажити іншу сторону.
Крок 6 Млинці остудити, нарізати соломкою.
Крок 7 Цибулю дрібно покришити.
Крок 8 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 9 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 10 Додати моркву, обсмажити.
Крок 11 У бульйон додати цибулю і моркву.
Крок 12 Слідом додати млинці.
Посолити, поперчити за смаком, варити 3-4 хвилини.
Смачного!
Замість курячого філе можна використовувати філе індички.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 6-8 порцій.
Інгредієнти
Курячий суп з яєчними млинцями. Інгредієнти
500 г курячого філе (або крилець, гомілки і т.д.)
5 яєць
100 г цибулі
100 г моркви
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Залити 2.5 л води, варити до готовності (я варила філе 20 хвилин після закипання).
Крок 3 Яйця (кожне окремо) збити, трохи посолити.
Крок 4 Вилити на розігріту, змащену олією сковороду, посмажити.
Крок 5 Перевернути млинець, і посмажити іншу сторону.
Крок 6 Млинці остудити, нарізати соломкою.
Крок 7 Цибулю дрібно покришити.
Крок 8 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 9 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 10 Додати моркву, обсмажити.
Крок 11 У бульйон додати цибулю і моркву.
Крок 12 Слідом додати млинці.
Посолити, поперчити за смаком, варити 3-4 хвилини.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий