Ніжний, бархатистий суп-пюре.
Овочі можна змінювати за смаком - замість кабачків використовувати цукіні, замість цвітної капусти - брокколі.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп-пюре з кабачками і цвітною капустою. Інгредієнти
500 г кабачків
500 г цвітної капусти
150 г моркви
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
за бажанням:
варені яйця
сир
сухарики
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Кабачки нарізати кубиками.
Крок 3 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 4 Капусту розібрати на суцвіття.
Крок 5 У каструлі на рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 7 Додати кабачки і капусту, трохи посолити, поперчити, перемішати.
Крок 8 Залити гарячою водою так, щоб вона покривала овочі.
Варити до готовності (близько 20 хвилин).
Крок 9 Готові овочі покласти в блендер, додати трохи бульйону.
Крок 10 Подрібнити.
Якщо блендера немає, овочі можна протерти через сито, або потовкти.
Яйця і сир натерти на середній тертці.
У тарілки налити суп. Якщо він здається дуже густим, можна додати трохи бульйону, в якому варилися овочі.
За бажанням, можна посипати суп яйцями, сиром, сухариками.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Овочі можна змінювати за смаком - замість кабачків використовувати цукіні, замість цвітної капусти - брокколі.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Суп-пюре з кабачками і цвітною капустою. Інгредієнти
500 г кабачків
500 г цвітної капусти
150 г моркви
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
за бажанням:
варені яйця
сир
сухарики
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Кабачки нарізати кубиками.
Крок 3 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 4 Капусту розібрати на суцвіття.
Крок 5 У каструлі на рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 7 Додати кабачки і капусту, трохи посолити, поперчити, перемішати.
Крок 8 Залити гарячою водою так, щоб вона покривала овочі.
Варити до готовності (близько 20 хвилин).
Крок 9 Готові овочі покласти в блендер, додати трохи бульйону.
Крок 10 Подрібнити.
Якщо блендера немає, овочі можна протерти через сито, або потовкти.
Яйця і сир натерти на середній тертці.
У тарілки налити суп. Якщо він здається дуже густим, можна додати трохи бульйону, в якому варилися овочі.
За бажанням, можна посипати суп яйцями, сиром, сухариками.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий