Ароматний, ситний, корисний суп!
М'ясо можна використовувати як на кісточці, так і філе.
Замість баклажанів можна використовувати кабачки.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 горщиків, об'ємом близько 400 мл.
Інгредієнти
Суп з бараниною і овочами в горщику. Інгредієнти
500 г баранини (або яловичини, свинини)
500 г картоплі
250 г баклажанів
250 г помідорів
200 г болгарського перцю
200 г цибулі
150 г моркви
перець горошок
сіль
перець
чебрець (за бажанням)
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Морква нарізати тонкими кружечками.
Крок 3 У горщик покласти м'ясо.
Крок 4 На м'ясо викласти трохи цибулі і моркви.
У кожен горщик покласти по 3-4 горошини перцю.
Крок 5 Налити воду так, щоб вона покривала м'ясо з цибулею і морквою.
Горщики закрити кришечками.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
Крок 6 Баклажани нарізати кубиками.
Крок 7 Помідори черрі розрізати на 2 частини (звичайні помідори нарізати кубиками).
Крок 8 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 9 Картоплю нарізати кубиками.
Крок 10 У горщики викласти картоплю.
Крок 11 На картоплю викласти баклажани.
Крок 12 На баклажани викласти перець.
Крок 13 На перець викласти помідори.
Посолити, поперчити.
Крок 14 На помідори викласти 3 гілочки чебрецю (або 1 ст.л. сухого чебрецю).
Крок 15 Налити воду так, щоб вона майже покривала помідори.
Накрити кришечками.
Поставити в духовку, запікати при температурі 180 градусів протягом години.
При подачі прикрасити свіжими гілочками чебрецю або посипати зеленню.
Смачного!
М'ясо можна використовувати як на кісточці, так і філе.
Замість баклажанів можна використовувати кабачки.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 горщиків, об'ємом близько 400 мл.
Інгредієнти
Суп з бараниною і овочами в горщику. Інгредієнти
500 г баранини (або яловичини, свинини)
500 г картоплі
250 г баклажанів
250 г помідорів
200 г болгарського перцю
200 г цибулі
150 г моркви
перець горошок
сіль
перець
чебрець (за бажанням)
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Морква нарізати тонкими кружечками.
Крок 3 У горщик покласти м'ясо.
Крок 4 На м'ясо викласти трохи цибулі і моркви.
У кожен горщик покласти по 3-4 горошини перцю.
Крок 5 Налити воду так, щоб вона покривала м'ясо з цибулею і морквою.
Горщики закрити кришечками.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
Крок 6 Баклажани нарізати кубиками.
Крок 7 Помідори черрі розрізати на 2 частини (звичайні помідори нарізати кубиками).
Крок 8 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 9 Картоплю нарізати кубиками.
Крок 10 У горщики викласти картоплю.
Крок 11 На картоплю викласти баклажани.
Крок 12 На баклажани викласти перець.
Крок 13 На перець викласти помідори.
Посолити, поперчити.
Крок 14 На помідори викласти 3 гілочки чебрецю (або 1 ст.л. сухого чебрецю).
Крок 15 Налити воду так, щоб вона майже покривала помідори.
Накрити кришечками.
Поставити в духовку, запікати при температурі 180 градусів протягом години.
При подачі прикрасити свіжими гілочками чебрецю або посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий