Скільки існує різновидів цієї страви - не злічити.
У кожному будинку щі готують по-своєму.
Я пропоную простий, але дуже смачний рецепт.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Щі з кислою капустою. Інгредієнти
700 г яловичини
300 г кислої капусти
600 г картоплі
200 г моркви
200 г цибулі
корінь петрушки або пастернаку
сіль
перець
лавровий лист
Приготування
Крок 1 М'ясо відварити до готовності (варити 1-1,5 години після закипання).
Крок 2 Потім м'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Додати назад в бульйон.
Крок 4 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 5 Моркву натерти на крупній тертці.
Крок 6 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати моркву, обсмажити.
Крок 8 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 9 У киплячий бульйон додати картоплю, варити 5-7 хвилин.
Крок 10 Додати капусту (якщо капуста сильно кисла, промити її в холодній воді), варити 10 хвилин.
Крок 11 Додати обсмажені цибулю і моркву.
Крок 12 Слідом додати корінь петрушки або пастернаку, перець, лавровий лист.
Якщо необхідно, посолити.
Варити до готовності картоплі.
Крок 13
Смачного!
У кожному будинку щі готують по-своєму.
Я пропоную простий, але дуже смачний рецепт.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Щі з кислою капустою. Інгредієнти
700 г яловичини
300 г кислої капусти
600 г картоплі
200 г моркви
200 г цибулі
корінь петрушки або пастернаку
сіль
перець
лавровий лист
Приготування
Крок 1 М'ясо відварити до готовності (варити 1-1,5 години після закипання).
Крок 2 Потім м'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Додати назад в бульйон.
Крок 4 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 5 Моркву натерти на крупній тертці.
Крок 6 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати моркву, обсмажити.
Крок 8 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 9 У киплячий бульйон додати картоплю, варити 5-7 хвилин.
Крок 10 Додати капусту (якщо капуста сильно кисла, промити її в холодній воді), варити 10 хвилин.
Крок 11 Додати обсмажені цибулю і моркву.
Крок 12 Слідом додати корінь петрушки або пастернаку, перець, лавровий лист.
Якщо необхідно, посолити.
Варити до готовності картоплі.
Крок 13
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий