Ситний, смачний суп.
Сподобається і дорослим, і дітям.
Замість «зірочок» можна використовувати макаронні вироби у вигляді черепашок або дрібну вермішель.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Курячий суп з зірочками. Інгредієнти
1 курка (вагою близько 1.5 кг)
250 г макаронів у вигляді маленьких зірочок
500 г картоплі
250 г моркви
150 г цибулі
2-3 лаврових листки
перець горошком
перець мелений
сіль
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 Курку вимити, розрізати на шматочки.
Крок 2 Покласти в каструлю, залити водою, посолити, додати перець горошок, відварити до готовності.
Потім шматочки курки вийняти з каструлі.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Картоплю почистити, нарізати брусочками або кубиками.
Крок 6 У киплячий бульйон покласти картоплю, варити 10-15 хвилин.
Крок 7 Потім додати цибулю.
Крок 8 І моркву.
Крок 9 Слідом додати «зірочки», варити до готовності.
Крок 10 За п'ять хвилин до готовності додати лавровий лист.
Крок 11 Готовий суп поперчити за смаком, додати шматочки курки (можна м'ясо відокремити від кісток), посипати дрібно нарізаною зеленню.
Смачного!
Сподобається і дорослим, і дітям.
Замість «зірочок» можна використовувати макаронні вироби у вигляді черепашок або дрібну вермішель.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітровим каструлю.
Інгредієнти
Курячий суп з зірочками. Інгредієнти
1 курка (вагою близько 1.5 кг)
250 г макаронів у вигляді маленьких зірочок
500 г картоплі
250 г моркви
150 г цибулі
2-3 лаврових листки
перець горошком
перець мелений
сіль
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 Курку вимити, розрізати на шматочки.
Крок 2 Покласти в каструлю, залити водою, посолити, додати перець горошок, відварити до готовності.
Потім шматочки курки вийняти з каструлі.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Картоплю почистити, нарізати брусочками або кубиками.
Крок 6 У киплячий бульйон покласти картоплю, варити 10-15 хвилин.
Крок 7 Потім додати цибулю.
Крок 8 І моркву.
Крок 9 Слідом додати «зірочки», варити до готовності.
Крок 10 За п'ять хвилин до готовності додати лавровий лист.
Крок 11 Готовий суп поперчити за смаком, додати шматочки курки (можна м'ясо відокремити від кісток), посипати дрібно нарізаною зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий